Ondernemen zoals dat bij jou past.

Uniek en onderscheidend.

Jouw talenten, jouw missie, jouw passie.

1 op 1 mentoring en coaching:

de krachtigste manier om verder te komen

Je hebt je aanbod, doet regelmatig aan zichtbaarheid en marketing, je hebt klanten. Maar toch heb je ook het idee dat het beter kan. Op een manier die nog beter past bij jezelf. Dat je jezelf nog meer mag laten zien in je bedrijf. Zodat jij meer klanten kan aantrekken op een authentieke en natuurlijke manier.

Je hebt behoefte aan hulp, maar zonder daar maanden aan vast te zitten. Maar wel met structuur en voldoende resultaat.

Dan is Business Inspired perfect voor jou.

Zes weken op maat werken aan je business. Persoonlijk, intensief en effectief. We zoomen in op die gebieden waar jij het nodig hebt. Je aanbod. Je marketing. Je zichtbaarheid. Of je ondernemersmindset.

Zodat jij weer vol inspiratie en vertrouwen verder kan met je bedrijf. Op een manier die bij je past en jou motiveert.

Je krijgt:

– een introductie call waarin we achterhalen waar je tegenaan loopt.

– een live sessie waar we samen aan de slag gaan (halve dag op locatie).

– drie online calls ter ondersteuning zodat je ook echt aan de slag gaat.

– tussendoor hulp via mail.

Interesse? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Want als je investeert in coaching, moet je wel weten dat het klopt voor jou. 

 

Ik was van alles aan het proberen, maar miste duidelijkheid over wat ik echt wilde. De vragen die Maayke me stelde waren geweldig. Ze hielpen me om mezelf beter te begrijpen en in te zien welke kant ik uit wilde.

Maayke is authentiek en haar hulp is oprecht. Ze is gefocust en wil graag het beste resultaat voor jou als klant. Ze heeft de gave om je aan te moedigen en geinspireerd te houden, naast veel kennis en jarenlange ervaring.

Alexandra P

Interior Designer

Je verlangt naar een personal business, een bedrijf waarin jij echt tot je recht komt. Die onderscheidend is. Zodat jij je de klanten aantrekt die het beste bij je passen. Op een manier die voor jou volkomen natuurlijk en authentiek aanvoelt.

Je wil nu echt stappen zetten en ervoor gaan. Maar wel op een manier die echt bij je past. Alleen loop je makkelijk vast, stel je dingen uit of zie je het grote geheel niet altijd goed. het kan soms lastig zijn om bij jezelf te blijven.

Wat is het aanbod dat het beste bij jou past?

Welke niche of klanten passen echt goed bij jou? En hoe kan jij die bereiken?

Hoe ziet jouw personal brand eruit? En heb je de moed om echt jezelf te laten zien in je bedrijf?

Wat zijn jouw verborgen krachten die je meer zou mogen inzetten? En hoe kan je dat het beste doen?

Herkenbaar? Dan is Intensive Business de juiste keuze.

In drie maanden gaan we samen alles uit de kast halen zodat je echt kan gaan ondernemen op de manier die bij je past.

Hoe het werkt:

– Je krijgt twee live sessies.

– In de eerste live sessie gaan we op zoek naar de basis. Wat drijft je. Wat wil je. Hoe zie je het voor je. Welke kant gaan je op en wat is daarvoor nodig. Zo kan je weer geïnspireerd verder werken aan je bedrijf.

– In de tweede live sessie  (halverwege het traject) gaan we samen je aanbod en bijbehorende strategie verder uitdiepen. Allemaal op een manier die bij jou past en jou onderscheidend maakt in de markt.

– Tussendoor hebben we om de twee weken een online call waarin je vragen kan stellen en we bespreken wat je vervolgstappen zijn (totaal zes calls).

– Daarnaast kan je altijd contact opnemen via de mail. Voor kleine vragen, als je even vastloopt of om mee te kijken. Zo blijf je op de goede weg en kan je altijd verder.

– We sluiten af met een extra call waarin we vieren wat je tot nu toe hebt bereikt, maar ook bespreken wat je vervolgstappen zijn. Zodat je helder hebt hoe je verder kan.

 

Interesse? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Want als je investeert in coaching, moet je wel weten dat het klopt voor jou. 

Ik werk al een tijd met Maayke. Ze is kalm, gestructureerd en “a breeze of fresh air”. Ze zorgt dat je echt duikt in wat je echt wil en kan en wat je nodig hebt voor je bedrijf. Ze zorgt voor structuur, maar houdt het tegelijkertijd ook vrolijk en licht. En altijd als ik denk dat we het nu wel weten, boort Maayke een nieuwe laag aan. Dat is geweldig want het heeft het fundament van mijn bedrijf alleen maar sterker gemaakt.

 

Mirjam van der Zee

Moonlady

Maayke is altijd inspirerend. Ze begrijpt de moeilijke dingen in het leven en in je business. Ze biedt altijd hoop en optimisme als je het even niet meer weet. Betrouwbaar en wijs, zo zou ik Maayke het beste omschrijven.

Maite Ortega

Slow Social media

Als je wil weten hoe je een bedrijf kan bouwen met hart en ziel, zodat je kan werken in flow, dan is Maayke de coach om mee te werken. 

Ze helpt je om duidelijk te krijgen wat je wilt. Te kiezen als je zoveel dingen leuk vindt. Maayke biedt helderheid en duidelijkheid. Ze laat je zien wat je allemaal kan en dat is meer dan je denkt.

Annemarie van der Kooij

Love with Anne