Jouw verhaal als klantmagneet

Oprecht, authentiek en onweerstaanbaar

klanten werven met jouw persoonlijke verhaal.

Doe gratis mee. We beginnen 15 juli!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jouw klant zit op jou te wachten!

 

Maar dan moet ze wel weten dat je er bent en vooral wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet en wat je kan. Dat weet je ook, maar je hebt het gevoel dat je verdwijnt tussen de vele anderen die ook doen wat jij doet.

Maar jij bent uniek. En je grootste kracht is dat jij bent wie jij bent. Met jouw ervaring. Jouw passie. Jouw kijk op het leven en wat je doet. Jouw unieke manier.
Maar hoe maak je dat duidelijk aan je klant? Niet door het opsommen van droge feiten. Dan haen ze af. Gaaaaap. Er zijn er zoveel die dat doen.

Het gaat om jouw verhaal. Oprecht en eerlijk. Athentiek en uit het hart. Verbinding. Vertrouwen. En super aansprekend. Want ons brein houdt van verhalen. Mensen vertellen elkaar al duizenden jaren verhalen om informatie te delen, iets duidelijk te maken en elkaarte vinden. Er is geen diepere connectie mogelijk in ons brein dan via verhalen.

En nu denk je misschien:

Maar ik heb geen verhaal!
Mijn verhaal is saai en heel gewoon.
Maar mijn verhaal is veel te prive. Dat ga ik niet delen.
Ik kan geen verhalen vertellen.

Ik ga je in vier weken tijd leren:
* welke verhalen je te vertellen hebt.
* wat die betkenen voor je business
* hoe je die kan delen op een manier die bij je past
* met respect voor anderen en jezelf

Ontdek

Ontdek welke verhalen er in jou zitten die verteld mogen worden.En wat die verhalen vertellen over jou: wat je doet, wie je bent, wat je kan. En dat gaat soms verder dan je ooit dacht.

Creëer

Leer hoe je jouw verhaal op authentieke, oprechte en respectvolle wijze kan vertellen. Zodat klanten zich aangetrokken voelen tot wat jij te bieden hebt. Meer dan je ooit dacht.

Zet in

Leer hoe je jouw verhaal kan inzetten in je marketing. Authentiek, zonder pushy te zijn. Zodat klanten jouw kunnen vinden en met je willen werken.

Ik ben Maayke Mannaert, business coach en verhalenverteller.

Alles wat ik doe gaat over wie je bent en welke keuzes je wilt maken. Zelf maakte ik de keuze om ondernemer te zijn.

Ik help (vrouwelijke) ondernemers hoe ze succesvol kunnen ondernemen op hun eigen manier. Door passie en talent in te zetten op je eigen, authentieke manier.

 

In 2016 was ik terug in Nederland nadat ik bijna drie jaar in Kuala Lumpur had gewoond. Ik volgdedaar de droom van een ander. Maar heel eerlijk….. ik was vooral  weggelopen van een leven dat me niet beviel. En kwam terecht in een ander land, in een leven dat me niet beviel. De waarheid is: om te komen waar je wil zijn, moet je weten wat je bestemming is.

Ik had geen bedrijf meer. Mijn huwelijk had het niet overleefd. En mijn dochter was inmiddels chronisch ziek. Drama.

Maar zo voelde het niet. Het voelde als een nieuwe kans. Om mijn eigen koers te gaan varen. Het was een zoektocht die soms niet meeviel. En nog steeds moet ik soms zoeken. Bij mezelf blijven is niet altijd makkelijk. Maar het lukt.

Nu help ik andere ondernemers om hun koers te varen. Om een bedrijf op te bouwen vanuit jezelf: oprecht en authentiek op weg naar succes.

Naast ondernemer ben ik ook trouwambtenaar en ik vind het heerlijk om de liefdesverhalen van ‘mijn’bruidsparen te vertellen. Ik houd soewieso van verhalen. verhalen van mensen die hun eigen we vinden. Van ondernemers die vertellen waar ze voor staan door te vertellen over hun leven.

Maar mijn eigen verhaal delen? Oei, dat is toch wat anders. Maar als ik het doe, zie ik het effect. Hoe klanten dit waarderen. Ze geinspireerd worden. Ze oprecht willen werken met mij.

Dat wil ik ook voor jou. Dat je klanten kan aantrekken op een eerlijke manier. Oprecht en authentiek. Zonder trucjes en valse beloftes. Jouw verhaal als onderdeel van jouw branding. Jouw verhaal als klantmagneet.

 

Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld: jouw persoonlijke verhaal als klantmagneet.

Die test ik deze zomer uit. Helemaal gratis. Want misschien gaat er technisch nog eens iets mis. Je krijgt de volle cursus en mijn oprechte aandacht en hulp (in een besloten Facebook groep).  het enige dat ik terugvraag is om je feedback en een testimonial.

 

Doe mee en wordt waanzinnig aantrekkelijk voor je klanten door juist jezelf te zijn.

Waarom is het gratis?

Dit is een beta versie. dat betekent dat de cursus nieuw is en in de test fase. het kan dus zijn dat er technisch af en toe wat mis gaat. Of dat er inhoudelijk wat moet worden aangepast. daarvoor vraag ik je begrip. Je krijgt echt de hele cursus (normale waarde 379 euro) voor niks. 

Hoe werkt het?

Vier weken lang krijg je lessen via video en werkboeken. Daar ga je mee aan de slag. In de besloten Facebook groep kan je advies vragen aan mij. Ik help je dan om verder te komen.

Wanneer begint de cursus?

We beginnen 15 juli. De cursus duurt vier weken.

Ik heb geen interessant verhaal om te vertellen

Iedereen heeft een verhaal. meerdere verhalen zelfs. Ook jij! En je verhaal is krachtiger dan je denkt. Je moet het alleen leren zien. De cursus helpt je om je verhalen te ontdekken en te begrijpen waarom ze waardevol zijn.

 

Ik wil niet te veel prive dingen delen

dat snap ik helemaal! je wil je privacy houden, maar toch verbinding aangaan. En soms komen er anderen in je verhaal voor en daar wil je ook met respect mee omgaan. Om een brabdstory (jouw verhaal voor je bedrijf) te vertellen hoef je niet alles te delen. In de cursus leer je hoe je daar mee om kan gaan. Zodat je wel eerlijk en open bent, maar zonder te veel te delen.

 

Hoe geef ik feedback?

Na vier weken ontvang je van mij een formulier met een aantal vragen. Niet te lang en niet te moeilijk.